Kim jestesmy

Nazywamy się ZamZam ,przedszkole w Den Haag.
Jesteśmy organizacją która oferuje ciepłe i bespieczn3 miejsce , w którym nasi podopieczni mogą napotkać wiele wyzwań i możliwości i możliwości rozwoju własnych umiejętności.

O ci nam chidzi

ZamZam oznacza różnorodność i otwartość. Dzieci z islamityckiego , chrzescijanskiego , hinduskiej , żydowskiego czy artystycznego domu , Wszyscy są mile widziani. Przywiazujemy wielka wagę do szacunku i zrozumienia. Dzieci dostają wskazówki jak radzić sobie z różnicami i uczyć się od siebie wzajemnie.

Rozwój

ZamZam przywiązuje dużą wagę do rozwoju Twojego dziecka . Dzieci są stymulowanie i motywowanie aby uzyskiwać jak najlepsze wyniki.

Jakość pedagogiczną

Nasi podopieczni są nam bardzo bliscy i dlatego robimy wszystko ,aby nasze usługi były na najwyższym poziomie.

Advies nodig?

Bel ons 06 43 47 25 56 of
laat je terug bellen.

    Onze visie

    Kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag nieuwe dingen ontdekken. Zij ontdekken zichzelf en de wereld om hen heen door te spelen. We begeleiden hen daarin met respect voor hun eigen ideeën en oplossingen. Wij geven ze de ruimte om zelf dingen te proberen en te doen. Kinderen hebben een gevoel van veiligheid en vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven zetten. Dat is een basisvoorwaarde voor kinderen om hun omgeving te gaan onderzoeken. Wij bieden warme en veilige omgeving, we zorgen voor een sfeer van geborgenheid en vertrouwen waarin kinderen zich thuis voelen. ZamZam Kinderopvang wil door middel van een begeleidende, verzorgende en ontwikkelende aanpak de kinderen klaarstomen voor de toekomst.

    Onze missie

    ZamZam Kinderopvang biedt kinderen de ruimte om te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en gelijkgestemde en andersdenkende kinderen te ontmoeten.

    We dragen bij aan de ontwikkeling van alle kinderen en hebben aandacht voor elk kind, individueel en als groep. We bieden ook de kinderen die vanuit huis niet opgroeien in een stimulerende omgeving, de kans zich spelenderwijs optimaal te ontwikkelen en leveren zo een bijdrage aan de maatschappij. We maken het voor ouders mogelijk om te werken door ze bewust te maken van de goede zorg die hun kinderen krijgen bij ons.