Kinderopvang Den Haag is Zamzam

Bent u als ouder opzoek naar een kinderopvang in Den Haag? Kinderdagopvang Zamzam is een particulier kinderdagverblijf dat opvang biedt aan kinderen tussen de 4 – 13 jaar in de buitenschoolse opvang.

Kinderopvang Zamzam heeft 2 locaties in Den Haag en zijn gevestigd aan Mandelaplein 2 en Berensteinlaan 629. Zamzam Kinderopvang biedt verschillende soorten kinderopvang in Den Haag voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Naast de keuze uit diverse opvangvormen, kun je namelijk kiezen voor een aantal opties die qua opvanguren per dag en aantal opvangweken per jaar het beste aansluit bij de behoefte van jou en je gezin.

Wij hechten daarom ook veel waarde aan een goede ontwikkeling van uw kind. De kinderen worden gestimuleerd en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

Kinderopvang Zamzam voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Onze kinderen zijn ons heel dierbaar en daarom doen we er alles aan om onze dienstverlening op het hoogste niveau te houden.

kinderopvang-den-haag

kinderopvang-den-haag

Zamzam verschilt van andere kinderopvang Den Haag omdat de nadruk ligt op de combinatie van inclusiviteit, diversiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Ontwikkelen staat hoog in het vaandel bij kinderopvang Zamzam!

Zamzam staat voor diversiteit en inclusiviteit. Kinderen uit een islamitische, joodse, hindoeïstische, christelijke of atheïstische nest, iedereen is welkom! Wij hechten veel waarde aan respect en begrip en dit dragen wij uit in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Kinderen krijgen handvatten uitgereikt om op een opbouwende manier met verschillen om te gaan en zo van elkaar te leren.

Meld u kind nu aan!

Via het inschrijfformulier kun je je zoon of dochter snel, gemakkelijk en veilig vrijblijvend aanmelden op een van onze vestigingen.

Aanmelden kan ook telefonisch 06 43 47 25 56. Het team Klantadvies informeert en adviseert je over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden. Of er direct plaats is op een kindercentrum is van een aantal zaken afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de opvangdag en de leeftijd van je kind. Ook verschilt het per kindercentrum.